Informatie over StokvisOnline

Stokvisonline neemt haar vis af van een gerenommeerde importeur van vis in Nederland.

Stokvisonline is ingeschreven met nummer 24259659 in de Kamer van Koophandel in Rotterdam en levert uitsluitend aan particulieren.

Stokvisonline is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op tel. +31(0)10-4295339. Op dit nummer kunnen geen bestellingen worden doorgegeven. Het heeft onze voorkeur dat u een email stuurt met uw vragen. Bestellingen kunt u via deze site plaatsen.

Als u vragen, (recept)suggesties en opmerkingen heeft, kunt u deze via het contactformulier aan ons doorgeven. ook als u grotere hoeveelheden nodig heeft en daarvoor geen keuze mogelijkheid in de bestelformulieren is ingebouwd. U kunt natuurlijk ook een e-mail aan info at stokvisonline.nl sturen.

Wij verzenden de bestelde artikelen uitsluitend aan bestaande adressen. Indien wij uw adres niet eenvoudig op een telefoongids-site kunnen vinden zullen wij per e-mail contact opnemen ter controle. Eventuele extra verzendkosten doordat uw bestelling onbezorgbaar is zullen wij bij u in rekening moeten brengen.

U kunt uw betaling overschrijven naar ING bank nr: 8725162 tnv Stokvisonline in Rotterdam. Wilt u uw ordernummer vermelden.
Iban: NL22INGB0008725162
BIC / Swift: INGBNL2A

Er zijn geen producten